Боротьба з COVID-19 та завершення медреформи — пріоритети нового очільника МОЗ

31 березня 2020 о 14:24
3200

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов вважає пріоритетами у своїй діяльності боротьбу з коронавірусом COVID-19 та завершення медичної реформи. Про це новопризначений очільник відомства заявив 31 березня 2020 р. під час знайомства з колективом Міністерства.

Коментар Максима Степанова

«Попереду чимало роботи. Перший пріоритет — боротьба з коронавірусом. Я не хочу нікого ні в чому звинувачувати, але є певна втрата часу щодо підготовки до пандемії. Ми більше не можемо собі дозволити гаяти час. Тому вкрай важливо зараз налагодити комунікацію із закладами охорони здоров’я на місцях. Другий пріоритет — медична реформа. Я вважаю, що цілком можливо провести зміни таким чином, щоб реформою залишилися задоволені як пацієнти, так і лікарі усіх рівнів», — наголосив М. Степанов.

Нагадаємо, напередодні за призначення Максима Степанова міністром охорони здоров’я проголосували 246 народних депутатів. Сьогодні ж попередній міністр охорони здоров’я Ілля Ємець ввів нового очільника відомства у курс справ, а міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов офіційно представив М. Степанова колективу МОЗ України.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»