У МОЗ України новий очільник

30 березня 2020 о 17:38
2802

30 березня 2020 р. відбулося три позачергових засідання Верховної Ради України, під час яких розглядалися кадрові питання, а також прийняття законів, спрямованих на боротьбу із COVID-19.

Протягом першого засідання Іллю Ємця було звільнено з посади міністра охорони здоров’я України, проте нікого на це місце не призначено.

О 15-й годині до Верховної Ради прибув Президент України Володимир Зеленський, на його вимогу голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про проведення третього позачергового засідання Парламенту.

Кандидатура Максима Степанова знову була поставлена на голосування, і за нього проголосували 246 народних депутатів.

Про Максима Степанова

Максим Степанов народився 1975 р., має медичну освіту, закінчив Донецький державний медичний університет імені Максима Горького. У 2004 р. здобув другу освіту, економічну, закінчивши Київський національний економічний університет за спеціальністю «Міжнародна економіка».

Має великий менеджерський досвід: працював заступником голови Державної податкової адміністрації України, очолював Поліграфічний комбінат «Україна», у 2017–2019 рр. працював головою Одеської обласної державної адміністрації (ОДА). Під час роботи в Одеській ОДА працював над створенням найбільшого в Україні Центру нефрології та діалізу.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»