COVID-19: у медичних закладах має бути організоване харчування медиків

30 березня 2020 о 15:33
823

У медичних закладах, де надають медичну допомогу при COVID-19, буде організовано харчування медиків та обладнано кімнати відпочинку для поліцейських.

Усі медпрацівники, яких залучено до боротьби з поширенням коронавірусної інфекції в Україні та які постійно перебувають на роботі, будуть забезпечені харчуванням.

Також у закладах охорони здоров’я, що надають медичну допомогу пацієнтам із коронавірусною хворобою, мають бути обладнані кімнати відпочинку для працівників поліції.

Таке розпорядження підписав заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України та керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації державного рівня Віктор Ляшко 27 березня 2020 р. за результатами наради з керівниками регіональних штабів.

Відповідальність за виконання покладена на керівників робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в областях та місті Києві.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua