COVID-19: Укрпошта безкоштовно доставлятиме до лікарень засоби індивідуального захисту

24 березня 2020 о 17:03
516

З 24 березня 2020 р. Укрпошта протягом дії карантину запускає благодійну акцію, в рамках якої кожен охочий зможе надіслати засоби індивідуального захисту для лікарів і пацієнтів до медичних закладів України, а Укрпошта доставить їх до дверей медзакладу безкоштовно.

Посилки, що міститимуть марлеві пов’язки, маски, респіратори, одноразові медичні халати, одноразові бахіли, захисні окуляри, захисні рукавиці, бинти, матимуть позначку «В лікарню» та доставлятимуться до одного з медичних закладів, що були спеціально виділені місцевими органами влади для боротьби з епідемією.

Для обласних центрів відправлення можуть бути до 30 кг. Якщо медичний заклад, до якого адресується поштове відправлення, розташований не в обласному центрі, то вага відправлення не має перевищувати 5 кг. У разі, якщо відправлення має більшу вагу, його необхідно розділити на кілька — до 5 кг кожне.

Додаткова інформація за телефоном Контакт-центру: 0 800 300 545

Перелік закладів охорони здоров’я, які надають медичну допомогу особам з підозрою на коронавірус

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами kmu.gov.ua