інтегративна медицина
13 березня 2020

Інтегративна медицина: досягнення та перспективи

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, Департамент охорони здоров’я Маріупольської міської ради, Українська асоціація сімейної медицини, НВМКЦ «Головний військовий клінічний госпіталь», ДУ «Центр інноваційних медичних технологій НАН України», ВГО «Українська асоціація ортопедів-травматологів»  та співорганізатори запрошують Вас взяти участь в роботі Науково-практичної конференції «Інтегративна медицина: досягнення та перспективи».

Науково-практична конференція запланована на 14–15 травня 2020 р. у місті Маріуполь.

Тематика Конференції

  • Лікування та реабілітація постраждалих внаслідок бойової травми.
  • Реконструктивно-відновна хірургія при внутрішньосуглобових пошкодженнях кінцівок, травмах таза і хребта.
  • Малоінвазивні технології лікування в хірургії, травматології та ортопедії.
  • Актуальні питання кардіології та серцево-судинної хірургії.
  • Міждисциплінарний підхід до діагностики та лікування уражень апарату руху та опори.
  • Впровадження сімейної медицини в Україні: реальний стан, ефективність та перспективи.
  • Організація медичної допомоги учасникам бойових дій та постраждалим — роль сімейного лікаря та мультидисциплінарний підхід.
  • Актуальні питання діагностики та лікування уражень апарату руху у дітей.

Робота конференції

Робочі мови: українська, російська, англійська.

Науково-практична конференція проводиться у форматі пленарних засідань за основними темами за участю провідних експертів України та іноземних держав.

Протягом Конференції буде організована виставка продукції фармацевтичних фірм та медичного обладнання.

Статті та тези доповідей будуть надруковані у фаховому журналі «Сімейна медицина», що входить до переліку видань, акредитованих ДАК України.

Участь у Конференції

Для участі в Конференції необхідно до 15 березня 2020 р. зареєструватися як учасник, надіславши заповнену реєстраційну картку (див. далі) на електронну адресу оргкомітету: [email protected] з поміткою в темі «Маріуполь 2020».

Програма буде розміщена на сайті www.kaftravm.com.ua (15 квітня 2020 р.).

Вимоги до публікації

За бажанням учасників наукові статті та тези можуть бути надруковані в журналі «Сімейна медицина», затвердженому ДАК України. Для цього до 1 квітня 2020 р. на адресу оргкомітету необхідно надіслати нижчезазначені матеріали для публікації.

Усі статті обов’язково рецензуються. Стаття може бути повернута авторові для виправлення чи скорочення. Матеріали, що не відповідають нижченаведеним вимогам, до друку не приймаються. Вартість однієї сторінки публікації — 15 грн.

Для наукових статей:

  • Текст статті у двох примірниках, підписаний усіма авторами, затверджений керівником установи і завірений круглою печаткою; обсяг — 5–7 сторінок друкованого тексту формату А4, включаючи перелік літератури, таблиці, ілюстрації, підписи до них. Шрифт — Times New Roman, розмір 14, інтервал 1,5.
  • Структура основного тексту оригінальних статей повинна відповідати загальноприйнятій структурі для наукових статей (згідно з вимогами ДАК України) та містити такі розділи: «Вступ», «Мета роботи», «Матеріал та методи», «Результати та обговорення», «Висновки». До тексту необхідно додати реферат, що включає назву роботи, прізвища, ініціали авторів відповідними мовами та відображає основні положення статті. Розмір реферату — не більше 30% сторінки.
  • Перелік цитованої літератури (до 10 джерел, не менше 70% — останніх 5–7 років).
  • Електронна версія статті додається на CD-R/RW (електронна та друкована версії мають бути ідентичними, на магнітному носії повинні бути матеріали тільки однієї статті). Також електронна версія може бути надана за допомогою електронної пошти на e-mail: [email protected] з поміткою в темі «Стаття_Сімейна медицина_2020».
  • Акт експертизи та офіційний супровідний лист.

Адреса оргкомітету

Поштова адреса: Україна, 01054, Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 27, ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», кафедра травматології та ортопедії НМУ імені О.О. Богомольця

Тел./факс: +38 (044) 288-01-26

Е-mail: [email protected]

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами amnu.gov.ua