Медична реформа: НСЗУ звітуватиме перед МОЗ України

12 березня 2020 о 12:26
1150

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) повинна надати Міністерству охорони здоров’я України план заходів та фінансових розрахунків для впровадження медичної реформи з 1 квітня 2020 р. Відповідне доручення міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець дав НСЗУ під час наради із керівництвом Служби 11 березня 2020 р.

Коментар І. Ємця

«Ми продовжуємо реформу системи охорони здоров’я. Але реформа повинна бути корисною. Тому зміни з першого квітня потрібно провести таким чином, щоб від цього не постраждали ні пацієнти, ні лікарі, ні рівні медицини, зокрема 2-й і 3-й рівень. Саме тому я зараз звертаюся до керівництва НСЗУ і прошу підготувати перелік плану заходів та фінансових розрахунків для впровадження медичної реформи з 1 квітня 2020 р.», — заявив І. Ємець.

Як підкреслив міністр, впроваджуючи медичну реформу, нове керівництво Міністерства охорони здоров’я України перш за все орієнтуватиметься на інтереси всіх українців.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua