Триває збір заявок на закупівлю ліків

10 січня 2020 о 11:45
677

До 14 січня 2020 р. Міністерство охорони здоров’я України збирає заявки на закупівлю ліків за кошти Державного бюджету 2020 року за рядом напрямів за бюджетною програмою «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру».

Наводимо напрямки, за якими закуповуватимуться ліки.

Наразі відкрито заявки за такими напрямами

  • ​Закупівля хіміотерапевтичних препаратів, радіофармпрепаратів та препаратів супроводу для лікування онкологічних хворих (для забезпечення хворих на хронічний мієлоїдний лейкоз, онкологічні та онкогематологічні захворювання).
  • ​Закупівля лікарських засобів для забезпечення дітей, хворих на гемофілію типів А або В чи хворобу Віллебранда.
  • ​Закупівля лікарських засобів та медичних виробів для закладів охорони здоров’я для забезпечення лікуванням хворих  із серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями.
  • Закупівля лікарських засобів та медичних виробів для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання.
  • Закупівля лікарських засобів для забезпечення дорослих, хворих на гемофілію типів А або В чи хворобу Віллебранда.​
  • Закупівля медикаментів для громадян із легеневою артеріальною гіпертензією.

Кінцевий термін подачі заявок — 14 січня 2020 р.

Нагадаємо, що раніше Міністерство охорони здоров’я України затвердило перелік ліків та медичних виробів, які будуть закуповуватись у 2020 році. На це в Державному бюджеті закладено 9,7 млрд грн, що на 3,2 млрд грн більше, ніж у 2019 р.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua