План заходів МОЗ України на виконання Указу Президента «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави»

13 грудня 2019 о 14:18
1080

Набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 02.12.2019 р. № 2364 «Про затвердження Плану заходів Міністерства охорони здоров’я України з реалізації Указу Президента від 8 листопада 2019 р. № 837 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави».

 Про що документ

У документі йдеться, що з метою реалізації вимог Указу Президента України від 8 листопада 2019 р. № 837 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави», на виконання доручення Прем’єр-міністра України О.В. Гончарука від 18 листопада 2019 р. № 40306/2/1-19 та відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 267 Міністерства охорони здоров’я України, наказує:

  1. Затвердити План заходів Міністерства охорони здоров’я України з реалізації Указу Президента від 8 листопада 2019 р. № 837 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави» (далі – План заходів МОЗ України), що додається.
  2. Керівникам структурних підрозділів Міністерства охорони здоров’я України відповідно до компетенції забезпечити виконання Плану заходів МОЗ України та своєчасне подання інформації про стан виконання заходів Директорату стратегічного планування та євроінтеграції.
  3. Директорату стратегічного планування та євроінтеграції забезпечити моніторинг та узагальнення інформації про стан виконання структурними підрозділами Міністерства охорони здоров’я України Плану заходів МОЗ України з метою щоквартального звітування.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua