Запрошення до Експертної ради при Комітеті Верховної Ради з питань здоров’я нації

9 грудня 2019 о 13:21
664

При Комітеті Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування планується створити Експертну раду. До її діяльності будуть залучені провідні лікарі, експерти, науковці, виробники тощо.

Необхідні документи та інформація

У зв’язку з цим кандидатів просять до 11 грудня 2019 р. подати заявки щодо участі в Експертній раді з наданням наступних документів:

  • заява особи з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», підписана особисто;
  • біографічна довідка особи із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, числа, місяця, року і місця народження, громадянства, посади, місця роботи, відомостей про освіту, наявність наукового ступеня, інформації про наукову, трудову та/або громадську діяльність особи у сфері, пов’язаній з предметами відання Комітету, контактної інформації (поштової адреси, номера телефону, адреси електронної пошти, посилання на FB-сторінку (у разі наявності));
  • мотиваційний лист щодо участі в роботі Експертної ради у довільній формі.

Заявки просимо надсилати офіційним листом на адресу Комітету, а також на такі електронні адреси: [email protected] та [email protected].

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами komzdrav.rada.gov.ua