головні лікарі
3 грудня 2019

Менеджмент медичного підприємництва

Львівська бізнес-школа Українського католицького університету  (LvBS) надає можливість головним лікарям та директорам медичних закладів всіх рівнів допомоги пройти курс «Менеджмент медичного підприємства», розроблений у партнерстві з USAID (USAID Ukraine — USAID Україна) «Підтримка реформи охорони здоров’я» та Державним університетом міста Нью-Йорк (State University of New York (SUNY)).

Прийом заявок триватиме до 6 грудня 2019 р. включно

Навіщо необхідні курси

Впровадження реформи охорони здоров’я в Україні потребує значних змін у менеджерських підходах керівників медичних закладів, які отримали нові функції та обов’язки. Від них очікується вміння стратегічно мислити, розвивати заклад і бути лідером. Навчання на курсі «Менеджмент медичного підприємства» дасть медичним управлінцям інструменти для продуктивного розвитку закладу.

Для кого курси

До подачі заявок на участь у курсі запрошуються:

  • директори/головні лікарі та заступники керівників із різних питань медичних комунальних підприємств різного рівня підпорядкування (національний, обласний, районний, міський);
  • керівники міських, обласних і районних департаментів та управлінь охорони здоров’я та їх заступники.

Про відбір слухачів

Відбір слухачів курсу відбуватиметься за такими етапами:

  1. До 6 грудня 2019 р. усім кандидатам потрібно заповнити онлайн-заявку (загальна інформація, мотиваційний лист та CV) на сайті.
  2. До 15 грудня 2019 р. буде проведено онлайн-інтерв’ю з попередньо відібраними кандидатами.

Місце проведення курсу: Центр Митрополита Андрея Шептицького, вул. Стрийська, 29, Львів.

Як проходитиме навчання

Навчання на курсі «Менеджмент медичного підприємства» проводитиметься у три етапи:

  • 3–7 лютого 2020 р.
  • 2–6 березня 2020 р.
  • 30 березня–3 квітня 2020 р.

Мова проведення курсу: англійська з українським перекладом.

Навчання абсолютно безкоштовне. Слухачі курсу, які проживають не у Львові, будуть забезпечені житлом на час навчання, а також усі витрати, пов’язані з доїздом з іншого міста будуть відшкодовані.

Тільки 25 відібраних кандидатів стануть слухачами курсу.

Поспішайте реєструватися за посиланням.

Контакти

Усю детальну інформацію про курс «Менеджмент медичного підприємства» ви можете дізнатись: Ігор Заставний, керівник напрямку з медичного менеджменту LvBS та Be-It Health and Social Impact, тел.: +38 063 941 34 14; e-mail: [email protected] та на сайті.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua