МОЗ України набирає фахівців у групи експертів

24 жовтня 2019 о 15:42
612

У Міністерстві охорони здоров’я (МОЗ) України повідомляють, що зараз оновлюється склад групи експертів та фахівців, які долучаться до Постійної робочої групи  з питань профільного супроводу закупівель ліків та медичних виробів за напрямками «Медикаменти для громадян, які страждають на хворобу Гоше», «Медикаменти для громадян, які страждають на мукополісахаридоз», «Медикаменти для громадян, які страждають на орфанні метаболічні захворювання».

Можливо, саме Ви станете тим, хто долучиться до одного з найпотужніших напрямків роботи МОЗ України — закупівель ліків та медвиробів за державний кошт. Щоб цей процес був максимально ефективним і прозорим, Міністерство залучає до експертних груп із супроводу закупівель фахівців і медиків. 

Запрошуємо Вас до співпраці, якщо Ви: 

  • маєте повну вищу освіту (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Фармація» або «Медицина» та спеціальність, що відповідає напрямку роботи Групи експертів, а також стаж роботи за фахом не менше 3 років або повну вищу освіту (спеціаліст, магістр), стаж роботи за фахом, що відповідає напрямку роботи Групи експертів не менше 3 років та виконання посадових обов’язків, безпосередньо пов’язаних із напрямом роботи Групи експертів (зазначається в резюме);
  • маєте досвід здійснення оцінки порівняльної ефективності (результативності), безпеки та економічної доцільності лікарських засобів та медичних виробів;
  • володієте англійською мовою.

Як подати заявку: 

  • до 5 листопада 2019 р. надати резюме та подати заявку можна за цим посиланням, надати згоду на обробку персональних даних.

Основні завдання: 

  • Розробка пропозицій до номенклатури лікарських засобів, імунобіологічних препаратів (вакцин), медичних виробів, інших товарів і послуг, що закуповуватимуться на виконання державних цільових програм та комплексних заходів програмного характеру МОЗ України за кошти державного бюджету у відповідному бюджетному році (Номенклатура).
  • Розробка та передача на погодження ДП «Медичні закупівлі України» технічного завдання до предмету закупівлі та змін до них.
  • Надання пропозицій щодо використання бюджетних коштів за зазначеним напрямом лікування на відповідний бюджетний рік.
  • Надання фахових пропозицій з технічних питань щодо закупівлі лікарських засобів та медичних виробів.
  • Розгляд інших питань, що виникають у процесі проведення закупівель, у тому числі тих, які здійснюються із залученням спеціалізованих організацій за дорученням Постійної робочої групи МОЗ України.

Групи експертів із супроводу закупівель працюють дистанційно. За необхідності передбачені зібрання у Києві.
Дедлайн подачі заявок — 5 листопада 2019 р., 18:00.

Ознайомитися з усіма вимогами до кандидатів та іншими подробицями для подання заявки можна за посиланням.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua