зустріч
23 жовтня 2019

Зустріч усіх учасників медичної реформи

24 жовтня 2019 р. вперше в Міністерстві охорони здоров’я (МОЗ) України відбудеться зустріч усіх учасників реформи системи охорони здоров’я України. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства.

Про зустріч

За підтримки професійних фасилітаторів, залучених Координатором проєкту ОБСЄ, представники МОЗ України, Міністерства фінансів України, Міністерства розвитку територіальних громад та територій України, лікарської спільноти, органів місцевого самоврядування, мери міст та інші заінтересовані сторони матимуть змогу обговорити проблемні питання реформи.

Мета зустрічі

Ця подія організовується для покращення порозуміння та прийняття конструктивних спільних рішень щодо питань і викликів, які виникають у процесі впровадження реформи.

Запрошуємо керівників структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних, Київської міської державної адміністрації, представників органів центральної виконавчої влади, асоціації органів місцевого самоврядування, представників проектів міжнародної технічної допомоги та інших заінтересованих осіб.

Контакти

За додатковою інформацією звертайтеся за тел.: 253-07-85 (253-92-81; 253-82-18).

Початок реєстрації: 12:30.

Місце проведення: МОЗ України, м. Київ, вул. Грушевського, 7.

Програма заходу за посиланням.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua