загальні хірурги
22 жовтня 2019

Перший хірургічний симпозіум у співпраці «Саннібрук-Львів»

31 жовтня 2019 р. у Львові відбудеться Перший хірургічний симпозіум у співпраці «Саннібрук-Львів». Подія організована в рамках Канадсько-української хірургічної навчальної місії.

Канадсько-український хірургічний симпозіум — це цілоденний воркшоп, спрямований на практичне відпрацювання навичок і теоретичне вдосконалення практикуючих лікарів-хірургів та інтернів. Захід відбувається за сприяння Міністерства оборони України, Міністерства охорони здоров’я України, Канадсько-української фундації та Sunnybrook Foundation.

Час і місце зустрічі

31 жовтня 2019, 07:30,  Львів, «BankHotel» (вул. Листопадового Чину, 8).

Для кого зустріч і як взяти участь

На зустріч запрошуються лікарі-хірурги та інтерни таких спеціальностей: мікрохірурги, щелепно-лицеві хірурги, хірурги-офтальмологи, нейрохірурги, пластичні хірурги, спеціалісти хірургії кисті, загальні хірурги, які займаються пластикою, реконструктивні хірурги.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням.
Робоча мова — англійська із синхронним перекладом для учасників.

Програма

Програма симпозіуму складається з двох частин:

У межах симпозіуму запланований також практичний воркшоп для краніо-фаціальних хірургів, на який потрібно реєструватися окремо за посиланням Крім того, організатори заохочують подавати до розгляду власні невирішені цікаві клінічні ситуації, які будуть детально проаналізовані канадськими колегами та обговорені під час роботи в групах. Просимо сформувати кейс у Power Point із відповідними фотографіями, обстеженнями та описами. Презентацію можна надіслати у реєстраційній формі або принести з собою безпосередньо на подію.

Контакти

Кількість місць обмежена. За додатковою інформацією просимо телефонувати: 380-97-66-15-461.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua