Медична освіта: як ознайомитися з персональними результатами IFOM

21 жовтня 2019 о 17:52
771

Як повідомляють у Міністерстві охорони здоров’я (МОЗ) України, стали доступними персональні результати міжнародного іспиту з основ медицини IFOM. Свій індивідуальний результат кожен студент може отримати, подавши запит до Центру тестування при МОЗ України.

Для цього потрібно заповнити форму за посиланням нижче:

Яка інформація необхідна для ознайомлення

Для заповнення форми необхідна скан-копія (фото) студентського квитка або паспорта та 9-значний номер ID студента в системі ліцензійних іспитів Крок. Після заповнення електронної форми результат іспиту в порядку черги надійде на особисту електронну пошту студента.

Звіт про персональну успішність українських студентів-медиків надала Національна рада медичних екзаменаторів США, яка і була розробником IFOM Basic Science.

У ньому зазначено загальний результат кожного студента, профіль його знань за окремими блоками, сильні та слабкі сторони, а також порівняння результатів із показниками міжнародної порівняльної групи.

Групові результати складання IFOM за кожним закладом вищої освіти були представлені ще в серпні 2019 р. З рейтингом університетів можна ознайомитися за посиланням.

У МОЗ України нагадують, що складання зазначеного компонента Єдиного держаного кваліфікаційного іспиту супроводжувалося численними порушеннями з боку студентів, що вплинуло на зміну підходу до підрахунків успішності складання іспиту.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами www.facebook.com/moz.ukr