Хто працюватиме в директоратах МОЗ: оголошено переможців чергового конкурсу

9 серпня 2019 о 17:27
514

У МОЗ України повідомляють про оголошення переможців конкурсу на посади експертів у директорати Міністерства.

Про конкурс

Усього МОЗ України одержало 777 заяв, які подала 281 особа. Деякі конкурсанти подавали заяви одразу на кілька посад. З них до конкурсу допущено 705 заяв — 251 особа. Серед допущених — 164 заяви конкурсанти подали на посади експертів з комунікацій.

Переможці, які посіли перше місце одразу за кількома вакансіями,  зможуть обирати, на якій посаді працюватимуть. А кандидат, який посів друге місце, працюватиме на посаді, від якої відмовиться переможець конкурсу.

Переможці — хто вони?

Директорат стратегічного планування та євроінтеграції

Лідія Домбровська — переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань стратегічного планування Директорату стратегічного планування та євроінтеграції.

Алла Олійник — переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань стратегічних комунікацій Директорату стратегічного планування та євроінтеграції.

Директорат медичних послуг

Лілія Білецька — переможець на посаду державного експерта Директорату медичних послуг. Друга за результатами конкурсу на цю посаду — Марина Загородько.

Інна Паламарчук — переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань розвитку медичних послуг Директорату медичних послуг (перша вакантна посада). Друга за результатами конкурсу на цю посаду — Олена Лебідь.

Євгеній Гончар — переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань розвитку медичних послуг Директорату медичних послуг (друга вакантна посада). Друга за результатами конкурсу на цю посаду — Інна Паламарчук.

Євгеній Гончар — переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань розвитку медичних послуг Директорату медичних послуг (третя вакантна посада). Друга за результатами конкурсу на цю посаду — Олена Лебідь.

Світлана Лупей-Ткач — переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань надання вторинної та третинної медичної допомоги Директорату медичних послуг (перша вакантна посада). Андрій Яременко — другий за результатами конкурсу кандидат.

Світлана Лупей-Ткач — переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань надання вторинної та третинної медичної допомоги Директорату медичних послуг (друга вакантна посада).

Кароліна Інгінова — переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань надання вторинної та третинної медичної допомоги Директорату медичних послуг (третя вакантна посада).

Директорат громадського здоров’я

Яна Міхніч — переможець на посаду державного експерта Директорату громадського здоров’я. Друга за результатами конкурсу на цю посаду — Катерина Денисенко.

Людмила Амосенко — переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань розвитку служби крові та біобезпеки Директорату громадського здоров’я.

Катерина Денисенко — переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань розвитку програм контролю інфекційних захворювань та імунопрофілактики Директорату громадського здоров’я.

Ольга-Марія Бачинська — переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань захисту і збереження здоров’я та профілактики неінфекційних захворювань Директорату громадського здоров’я. Друга за результатами конкурсу на цю посаду — Катерина Денисенко.

Фармацевтичний директорат

Яна Міхніч — переможець на посаду державного експерта Фармацевтичного директорату.

У профільному міністерстві також наголошують, що посилення команди МОЗ України новими переможцями конкурсу зі свіжими ідеями та підходами прискорить зміни в охороні здоров’я заради благополуччя кожного українця.

Читайте також Відбулося голосування за кандидатів до Ради громадського контролю при НСЗУ

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua