кращі медичні працівники
8 серпня 2019

Медичний «Оскар»–2019: у Києві медики пройдуть по червоній доріжці

9 серпня 2019 р., у день Цілителя Пантелеймона, уже за традицією медики з усієї країни зберуться на церемонію нагородження орденом Святого Пантелеймона. Очікується, що участь у церемонії візьмуть близько 600 медиків з усіх регіонів, а також будуть присутні зарубіжні гості. Церемонія пройде в Національній філармонії України. Орденом Святого Пантелеймона нагородять 5 медиків.

Згідно з положенням про нагороди протягом року було визначено 20 номінантів, серед них і виберуть 5 переможців. Обиратимуть найкращих медиків у номінаціях «Найкращий лікар», «Найкращий медичний працівник», «Новатор охорони здоров’я», «За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я» та «Взірець служіння суспільству».  Разом з орденом переможці отримають сертифікат на 100 тис. грн. Окремими преміями і медаллю Святого Пантелеймона будуть нагороджені молоді медики.

Серед номінантів: сільські фельдшери, медичні сестри, лікарі-винахідники, військові лікарі, науковці. Історія кожного з них особлива. Церемонія розпочнеться о 17:00.

Про відзнаку: орден Святого Пантелеймона — нагорода за професіоналізм і милосердя, підтримана главами трьох християнських церков, Національною академією медичних наук України, профільним комітетом Верховної Ради України, медичною профспілкою.

Адреса заходу: Київ, Володимирський узвіз, 2, Національна філармонія України.

Нагадаємо: нагородження відбуватиметься вже третій рік поспіль. Як відбувалася перша подія у 2017 р., можна ознайомитися за посиланням. Також варте уваги нагородження у 2018 р.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»