До уваги партнерів і контрагентів Центру громадського здоров’я МОЗ України

1 липня 2019 о 14:23
623

У зв’язку зі змінами в термінах виконання замовлень послуг профілактики ВІЛ-інфекції серед груп найбільшого ризику за кошти державного бюджету Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України повідомляє про відповідну зміну строків оголошення тендера. Надання послуг має розпочатися з вересня 2019 р., отже, всі бажаючі надати державі цю послугу зможуть взяти участь в прозорому тендері до кінця літа.

Процес переходу на державне фінансування послуг, пов’язаних із супроводом та профілактикою ВІЛ-інфекції, розпочався відповідно до постанови про «Деякі питання надання послуг представникам групи підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ та людям, які живуть з ВІЛ», яку Уряд затвердив 12 червня 2019 р.

Безперервність надання якісних послуг у межах програм профілактики ВІЛ-інфекції та догляду і підтримки людей, як живуть з ВІЛ, до закінчення державного тендера надаватимуть основні виконавці гранту Глобального фонду — МБФ «Альянс громадського здоров’я» та БО «100% життя».

Центр громадського здоров’я дякує за розуміння тим організаціям, які проявили інтерес до оголошеної закупівлі та доклали зусиль, аби взяти в ній участь. Наголошується, що зміст закупівлі та вимоги не будуть змінюватися — зміна виключно в термінах виконання. Усі зацікавлені учасники зможуть знов подати всі ті самі документи, аби взяти участь у відборі.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами phc.org.ua