Центр громадського здоров’я впроваджує систему безперервного професійного розвитку лікарів

25 червня 2019 о 12:19
984

Лікарі референс-лабораторій Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України приєдналися до ресурсу CDC TRAIN — системи управління навчанням у режимі онлайн, яка пропонує доступ до тисячі можливостей підвищення кваліфікації фахівців галузі громадського здоров’я. Відтепер у розпорядженні лікарів Центру громадського здоров’я безліч вебінарів, аудіо- та відеоконференцій з різних напрямків: епідеміології, ВІЛ/СНІДу, інфекційних захворювань тощо.

Запропонована CDC онлайн-платформа також дозволяє брати участь у віртуальних вправах із розв’язування діагностичних завдань, що допоможе оцінити компетентність фахівців та виявити напрямки, які потребують додаткового опрацювання.

Так, нещодавно співробітники лабораторії з дослідження особливо небезпечних патогенів пройшли оцінювання компетентності з виявлення агентів біологічної загрози та реагування на надзвичайні ситуації. Фахівці продемонстрували високий рівень знань та навичок, а також отримали досвід використання міжнародних онлайн-ресурсів для професійного розвитку та підтвердження власної компетентності.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами phc.org.ua