Змінилися дати складання іспитів для студентів-медиків

7 червня 2019 о 12:01
874

Студенти спеціальності «Медицина» в рамках Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) складатимуть міжнародний іспит з основ медицини 1–3 липня 2019 р., а іспит «Крок 1» та іноземну мову професійного спрямування — 25 червня. Перенесення дат іспиту надають можливість оптимізувати графік складання іспитів, і студенти отримують додатковий час, щоб краще підготуватися.

Студенти спеціальності «Медицина» складатимуть іспит 1–3 липня у веб-форматі. Заклади вищої освіти повідомлять студентам, хто з них в який день складає міжнародний іспит з основ медицини. Студенти, які навчаються російською мовою, складатимуть іспит 1 липня 2019 р. у письмовому форматі.

ЄДКІ — це нова атестація профільних знань студентів-медиків, яка дозволить комплексно перевірити рівень їхніх знань. ЄДКІ впроваджений в рамках Стратегії розвитку медичної освіти. Зміни у медичній освіті є невід’ємною складовою трансформації системи охорони здоров’я в цілому. Стратегія розрахована на 10 років.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua