Міжнародна асоціація «Здоров'я суспільства»
7 травня 2019

Проблеми та перспективи первинної медичної допомоги на засадах сімейної медицини

Шановні колеги! Інститут сімейної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти (НМАПО) імені П.Л. Шупика запрошує вас 16–17 травня 2019 р. взяти участь у Науково-практичної конференції з міжнародною участю «Проблеми та перспективи первинної медичної допомоги на засадах сімейної медицини (до Всесвітнього дня сімейного лікаря)». Організатором заходу виступає Інститут сімейної медицини НМАПО імені П.Л. Шупика, співорганізатором — МГО «Міжнародна асоціація «Здоров’я суспільства». Місце проведення: Київ, вул. Госпітальна, 12, готель «Президент».

Наукова тематика конференції:

  • сучасний розвиток сімейної медицини в Україні;
  • новітні напрямки та технології в практиці сімейного лікаря;
  • актуальні питання первинної медичної допомоги в загальній системі охорони здоров’я щодо формування та збереження здоров’я населення;
  • новітні підходи до освіти сімейних лікарів.

В якості доповідачів запрошуються провідні вчені з країн Європи, Молдови, Киргизстану, Казахстану. Учасники — практикуючі лікарі первинної медичної допомоги (лікарі загальної практики — сімейної медицини, лікарі-педіатри, лікарі-терапевти), лікарі інших спеціальностей та фахівці з питань організації і забезпечення лікувально-профілактичної допомоги в загальній практиці — сімейній медицині, головні спеціалісти та завідувачі профільних кафедр та викладачі.

З усіма питаннями звертайтеся до організаторів за телефоном +38-067-009-00-16 (Ігор).

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

З повагою
директор Інституту сімейної медицини НМАПО імені П.Л. Шупика,
професор О.Г. Шекера