До Євро-2012 столична влада придбає мобільний стаціонар

27 червня 2011 о 13:02
315

До Євро-2012 столична влада придбає мобільний стаціонар23 червня 2011 р. депутати Київської міської ради ухвалили зміни до «Міської цільової програми підготовки та проведення у місті Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу».

Згідно із внесеними змінами у 2012 р. буде профінансовано купівлю мобільного лікувального стаціонару (модуля), а також відповідного медичного обладнання, засобів медичного призначення, інвентарю та засобів захисту персоналу. На ці цілі передбачено 5,35 млн грн.

Як зауважив заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко, придбання мобільного лікувального модуля необхідне для реалізації Концепції безпеки та правопорядку, зокрема для надання екстреної медичної допомоги у разі виникнення надзвичайних ситуацій, наприклад у фан-зоні.

Крім того, до Міської цільової програми також включено новий пункт: «Ремонт та придбання спеціалізованих автомобілів для перевезення інвалідів». На зазначені заходи у 2011 р. спрямують 1 млн грн.

За матеріалами www.kmv.gov.ua