Медична реформа: в НСЗУ повідомляють про початок тестування електронних медичних записів і рецептів

6 березня 2019 о 16:27
2626

Про початок тестування електронних медичних записів і рецептів повідомляється на сторінці у соціальній мережі Facebook Національної служби здоров’я України (НСЗУ).

«З 1 березня великою командою у складі НСЗУ, ДП «Електронне здоров’я», Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України та операторів медичних інформаційних систем, медичних працівників і пацієнтів України ми розпочали процес переходу до механізму створення, внесення, перегляду та обміну електронними медичними записами і рецептами в електронній системі охорони здоров’я. Про це йдеться у наказі МОЗ України від 27 лютого 2019 р. № 475.

Початок роботи з електронними медичними записами та рецептами є необхідним кроком у діяльності українських медичних закладів на шляху впровадження повноцінного електронного медичного епізоду.

Використання електронних інструментів — вкрай важливе для аналізу достовірних даних та максимально точного моделювання і прогнозування подальшої трансформації системи охорони здоров’я України.

Далі буде»,  — йдеться в дописі.

Наразі у відкритому доступі наказ МОЗ України від 27 лютого 2019 р. № 475 відсутній.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами www.facebook.com/nszu.ukr