Медична реформа: НСЗУ оголосила про укладення договорів для пілотного проекту у Полтавській області

5 березня 2019 о 18:11
971

Відповідно до Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», пункту 6 Порядку укладення, зміни та припинення договору про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2018 р. № 410, з метою виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2019 р. № 131, Національна служба здоров’я України (НСЗУ) оголошує про укладення договорів про медичне обслуговування населення для здійснення пілотного проекту для вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги у Полтавській області (далі — договір) на умовах, викладених нижче.

Умови укладання договорів

Медичні послуги з програми державних гарантій медичного обслуговування населення (далі — програма медичних гарантій), які повинні надаватися згідно з договором

Медичні послуги, пов’язані з наданням вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги відповідно до Порядку здійснення пілотного проекту з реалізації державних гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій для вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги у Полтавській області, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2019 р. № 131.

Спеціальні умови надання медичних послуг за договором

Особливості здійснення пілотного проекту з реалізації державних гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій для вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги у Полтавській області встановлені в Порядку здійснення пілотного проекту з реалізації державних гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій для вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги у Полтавській області, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2019 р. № 131.

Суб’єкт господарювання, який включений до Переліку комунальних закладів охорони здоров’я, на базі яких здійснюється пілотний проект з реалізації державних гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій для вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги у Полтавській області, та бажає укласти договір з НСЗУ, повинен відповідати Вимогам до надавача послуг з медичного обслуговування населення, з яким головними розпорядниками бюджетних коштів укладаються договори про медичне обслуговування населення, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 р. № 391.

Спосіб подання заяв про укладення договору

Заявник надсилає на електронну пошту [email protected] до НСЗУ заяву та додатки до неї у вигляді сканованих копій підписаних документів за встановленими формами у форматі Word (далі — заява та додаток).

Форма заяви та додатків для завантаження

Строк подання заяв про укладення договору

Строк подання заяви та додатків спливає о 18 годині 00 хвилин за Київським часом 8 березня 2019 р. Заяви про укладення договору, в тому числі з усунутими недоліками (повторні), подані після закінчення строку подання, не розглядаються.

З метою забезпечення можливості заявникам вчасно виправити помилки у заяві та поданих документах НСЗУ рекомендує подавати заяви та додатки не пізніше 6 березня 2019 р.

Важливо

У разі наявності будь-яких інших питань, які виникають під час заповнення заяви, звертайтеся на адресу електронної пошти: [email protected] або за номером телефону (044) 426-67-20.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами nszu.gov.ua