гастроентерологія
26 лютого 2019

Коморбідна патологія в гастроентерології: стан проблеми та шляхи її вирішення

Організаційний комітет Національної школи гастроентерологів, гепатологів України за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Національної академії медичних наук (НАМН) України, Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, Української гастроентерологічної асоціації та Науково-медичного консультативного гастроентерологічного центру запрошує колег взяти участь у роботі наукового симпозіуму з міжнародною участю — ХХІ Національної Школи гастроентерологів, гепатологів України «Коморбідна патологія в гастроентерології. Стан проблеми. Шляхи вирішення. Профілактична гастроентерологія та дієтологія. Профілактика гастроентерологічних та онкологічних захворювань. Роль харчування в профілактиці та лікуванні захворювань», який відбудеться 4–5 квітня 2019 р. в Києві.

У роботі симпозіуму братимуть участь провідні фахівці з Європи та України. Заплановано проведення секції з ендоскопії, а також секції «Академія здорового харчування». Науковий керівник Національної школи гастроентерологів, гепатологів України — член-кореспондент НАМН України, професор Н.В. Харченко.

Запрошуються лікарі-гастроентерологи, сімейні лікарі, терапевти, ендоскопісти, педіатри, дієтологи, інфекціоністи та лікарі інших спеціальностей.

Місце проведення: Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, Київ, вул. Дорогожицька, 9.

Слухачі отримають сертифікат з післядипломної освіти.

Телефон для довідок: (044) 432-04-73.

Електронна адреса: [email protected]

Організаційний комітет
Національної школи гастроентерологів,
гепатологів України