Данилевські читання
21 лютого 2019

Досягнення та перспективи експериментальної і клінічної ендокринології

28 лютого–1 березня 2019 р. Державна установа «Інститут проблем ендокринної патології імені В.Я. Данилевського Національної академії медичних наук України» спільно з Харківською медичною академією післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України та Харківським національним медичним університетом МОЗ України проводять у  Харкові Науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Досягнення та перспективи експериментальної і клінічної ендокринології» (Вісімнадцяті Данилевські читання), включену в Реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які будуть проведені в Україні в 2019 році (с. 42, п. 24).

Про тематику конференції

На конференції будуть представлені та обговорені:

  • результати експериментальних і клінічних досліджень, які характеризують сучасний рівень розуміння механізмів формування та прогресування ендокринопатій та їх ускладнень;
  • новітні технології діагностики, терапії та реабілітації хворих з ендокринною патологією.

Учасники зможуть отримати сертифікати та придбати збірник матеріалів конференції.

Конференція проходитиме в корпусі «Б» Харківського національного медичного університету МОЗ України за адресою: Харків, просп. Науки, 4.

Відкриття конференції — 28 лютого 2019 р. о 09:00.

Адреса оргкомітету:

61002, Харків, вул. Алчевських, 10
Тел.: (057) 700-45-39; 700-45-42
Тел./факс: (057) 700-45-38
E-mail: [email protected]

Підписуйтеся на нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
з
а матеріалами www.amnu.gov.ua