Навчання для управлінців медичної галузі

20 лютого 2019 о 14:52
1259

Розпочалася друга хвиля набору на програму «Leaders for Health-2: навчання для управлінців медичної галузі». Навчання розпочнеться вже в квітні цього року. Участь можуть взяти 90 людей.

Мета програми

Мета програми — сформувати коло управлінців, які добре усвідомлюють основні складові реформи охорони здоров’я, наділені необхідними компетенціями та націлені на лідерство у процесі реформування безпосередньо в закладах охорони здоров’я та на рівні регіонів.

Про програму навчання

Основний принцип навчання — практика і взаємодія, спілкування, брейн-шторми і спільний пошук рішень.

Програма складається з 5 модулів по 3 дні, що проходитимуть у Києві та Львові. Детальна інформація про програму та відбір.

 Хто може взяти участь у програмі

До участі у програмі запрошуються:

  • директор, головний лікар (заступник) закладу охорони здоров’я державної або комунальної форм власності;
  • керівник (заступник) департаменту (управління) охорони здоров’я обласної державної адміністрації чи міської ради.

Заявки приймаються з усіх областей України.

Ця навчальна програма створена, щоб керівники установ охорони здоров’я навчилися стратегічно планувати бюджет, ефективно ним розпоряджатися та розвивали свої лідерські здібності.

Як взяти участь

Заповніть онлайн-форму за посиланням до 3 березня включно. Якщо ви вже заповнювали реєстраційну форму під час набору на пілотну програму, повторно заповнювати не потрібно. Усі заявники будуть повідомлені про результат відбору до 18 березня 2019 р.

Програма «Leaders for Health» реалізується Be-it Health & Social Impact та Lviv Business School (LvBS) у рамках проекту Світового банку, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку співробітництва, Посольством Швейцарії в Україні.

Підписуйтеся на нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами
moz.gov.ua