Обрано голову Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками

19 лютого 2019 о 17:53
571

19 лютого 2019 р. відбувся конкурс на посаду голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба). До фінального етапу конкурсу пройшли двоє кандидатів: Роман Ісаєнко, який тимчасово виконував обов’язки голови Держлікслужби, та Костянтин Сич. За результатами трьох етапів конкурсного відбору переможцем став Роман Ісаєнко.

Конкурсний відбір проходив у три етапи: тестування на знання законодавства, вирішення ситуаційних завдань та співбесіда. Кожен етап оцінювався максимально у 5 балів. Із загальним відривом майже у 6 балів, Р. Ісаєнко переміг у конкурсі та очолив Держлікслужбу.  Результати кожного етапу оцінювала Комісія з питань вищого державного корпусу.

Нагадаємо, 19 вересня 2018 р. за зверненням Міністерства охорони здоров’я України до Прем’єр-міністра України Уряд відсторонив голову Держлікслужби Наталію Гудзь та її першого заступника Владислава Цілину у зв’язку із виявленими фактами необґрунтованого запровадження заборон на різні вакцини. Після перевірки заборон та визнання їх протизаконними 21 листопада 2018 р. Уряд звільнив Н. Гудзь з посади керівника Держлікслужби. 24 листопада 2018 р. Уряд призначив виконуючим обов’язки голови Р. Ісаєнка.

Підписуйтеся на нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»,
за матеріалами moz.gov.ua