Медична освіта: перенесено дату складання іспиту з іноземної мови

18 лютого 2019 о 11:12
618

Студенти спеціальності «Стоматологія» не складатимуть іспитів з іноземної мови професійного спрямування і «КРОК» у рамках Єдиного державного кваліфікаційного іспиту 26 лютого 2019 р. З технічних причин дату проведення цих іспитів для студентів-стоматологів перенесено на 23 квітня 2019 р.

Формат і умови проведення іспитів залишаються незмінними, а студенти отримують додатковий час, щоби краще підготуватися і продемонструвати хороші результати.

Єдиний державний кваліфікаційний іспит  — нова комплексна атестація профільних знань студентів-медиків. Вперше такий екзамен українські студенти складатимуть у 2019 р. Цей сучасний інструмент оцінювання дозволить комплексно перевірити рівень знань студентів.

Єдиний державний кваліфікаційний іспит впроваджений у рамках Стратегії розвитку медичної освіти. Зміни у медичній освіті є невід’ємною складовою трансформації системи охорони здоров’я в цілому. Стратегія розрахована на 10 років.

Нещодавно ми повідомляли, що закордонні студенти не будуть відраховані з Донецького національного медичного університету.

Підписуйтеся на нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами
moz.gov.ua