Справа Супрун: суддя Каракашьян оголосив про самовідвід

15 лютого 2019 о 16:48
678

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Сергій Каракашьян  оголосив заяву про самовідвід у справі за позовом Ігоря Мосійчука до в.о. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун щодо відсутності у неї повноважень міністра. Про це повідомляють у прес-службі суду.

Зокрема, він зазначив, що під час розгляду клопотань про скасування заходів забезпечення позову суддею було надано правову оцінку певним обставинам справи, зазначена оцінка викладена у процесуальному документі та є загальнодоступною.

Кабінет Міністрів тиснув на суддю

Окрім цього суддя повідомив, що суддею було розцінено як тиск на суд прийняття Кабінетом Міністрів України доручення щодо подання на нього скарги до Вищої ради правосуддя.

Враховуючи вищевикладене, суддя Сергій Каракашьян прийшов до висновку, що за цих обставин є підстави, за якими він не може брати участі у розгляді цієї справи.

Справа буде передана на повторний автоматизований розподіл у понеділок, 18.02.2019 р.

Адміністративна справа за позовом І. Мосійчука до в.о. міністра охорони здоров’я України У. Супрун щодо відсутності у неї повноважень міністра у понеділок буде передана на повторний автоматизований розподіл.

Підписуйтеся на нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами adm.ki.court.gov.ua