Уряд частково розблокував роботу МОЗ України

14 лютого 2019 о 11:28
553

Кабінет Міністрів України видав розпорядження від 13.02.2019 р. № 57-р «Про забезпечення безперервності роботи Міністерства охорони здоров’я України».

У документі йдеться, що з метою забезпечення безперервності роботи Міністерства охорони здоров’я України першому заступнику міністра охорони здоров’я України Супрун Уляні Надії тимчасово, до призначення міністра охорони здоров’я України в установленому законом порядку, забезпечити виконання обов’язків міністра охорони здоров’я України, крім виключних повноважень міністра як члена Кабінету Міністрів України, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 17 липня 2003 р. № 1096 «Про порядок виконання обов’язків міністра у разі його тимчасової відсутності».

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд м. Києва не виніс рішення щодо клопотання про скасування ухвали, якою було заборонено Уляні Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я України.

Як повідомляють у МОЗ України, рішення Окружного адміністративного суду має бути оголошено 14 лютого 2019 р. о 12-й годині.

Підписуйтеся на нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
з
а матеріалами moz.gov.ua, www.kmu.gov.ua