Вітання міністра охорони здоров’я України з нагоди Міжнародного дня медичної сестри

12 травня 2011 о 14:31
805

Вітання міністра охорони здоров’я України з нагоди Міжнародного дня медичної сестриЗначення і роль середнього медичного персоналу в організації надання медичної допомоги важко переоцінити. Завдяки вашій щоденній праці, милосердю та професіоналізму функціонує одна із найважливіших складових соціальної сфери держави — охорона здоров’я, яка визначає життєдіяльність суспільства.

Сестринська справа є визнаною та шанованою у суспільстві професією, що динамічно розвивається з урахуванням історичного досвіду та сучасних перспектив. Ваша професія не тільки поєднує в собі надзвичайну відповідальність і високий професіоналізм, але й визначає розуміння цінності людського життя, усвідомлення потреби доброти та піклування, вміння бачити не тільки хворобу, а й людину з її духовною та фізичною неповторністю.

У найтяжчі моменти життя людини ви берете на себе частину її болю та страждань, а ваш досвід і милосердя вселяють віру у зцілення, повертають здоров’я та дарують радість життя. Саме тому протягом тисячоліть найлюдяніша та милосердна професія викликає любов та повагу.

У цей святковий день щиро бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, доброти, любові та Божого благословення.

Нехай завжди збуваються ваші мрії та бажання, а кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Зі святом вас! Щастя і добра!

З глибокою повагою
міністр Ілля Ємець
За матеріалами www.moz.gov.ua