Уряд підвищуватиме зарплати лікарям

6 липня 2012 о 16:11
476

Уряд підвищуватиме зарплати лікарямПрем’єр-міністр України Микола Азаров під час відвідування Житомирського обласного перинатального центру заявив, що уряд і надалі продовжуватиме політику підвищення соціальних гарантій, зокрема збільшення зарплати медичним працівникам та підтримку реалізації програми зі створення мережі регіональних перинатальних центрів, яку розпочато в Україні 2 роки тому.

М. Азаров додав, що сучасне обладнання, яким устаткований Житомирський обласний перинатальний центр, наближає його до зразків сучасної медицини. За даними керівництва Житомирського перинатального центру, за час його роботи дитяча смертність скоротилася в 2 рази, що є вагомим показником.

Водночас Прем’єр-міністр подякував персоналу перинатального центру за роботу, яка, за його словами, є дуже відповідальною, адже від уваги медичних працівників залежить життя людини.

Глава Уряду зазначив, що у нього гарний настрій та приємні враження від поїздки до Житомирської області, оскільки він побачив, що програми з будівництва перинатальних центрів, закладених 2 роки тому, працюють.

Прес-служба «Українського медичного часопису»
за матеріалами www.kmu.gov.ua