вірусні інфекції
6 грудня 2011

Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Грип та інші респіраторні вірусні інфекції: епідеміологія, діагностика, лікування та профілактика»

Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Грип та інші респіраторні вірусні інфекції: епідеміологія, діагностика, лікування та профілактика»На виконання наказу Міністерства охорони здоров’я України від 11.11.2011 р. № 322-Адм 9 грудня 2011 р. у місті Києві відбудеться Все­українська науково-практична конференція з міжнародною участю «Грип та інші респіраторні вірусні інфекції: епідеміологія, діагностика, лікування та профілактика».

Організатор конференції: Міністерство охорони здоров’я України.

Мета конференції: інформування закладів охорони здоров’я про оптимізацію заходів відповідно до прогнозу епідемічної ситуа­ції, а також обміну світовим досвідом щодо діагностики і лікування хворих на зазначені інфекції.

Тематика конференції: сучасна епідеміологічна ситуація з грипу в сіті та в Україні, сучасні питання профілактики, діагностики та лікування грипу та ГРВІ: вітчизняний та міжнародний досвід.

Місце та дата проведення

9 грудня 2011 р.

Київ, вул. Іринінська, 6, Державний заклад «Центр культури і мистецтв»

Регламент роботи

  • реєстрація учасників 9:00–10:00
  • початок роботи о 10:00
  • закінчення роботи о 17:00

Інформаційний спонсор конференції — «Український медичний часопис».

Прес-служба «Українського медичного часопису»
© Sarah2/Dreamstime.com/Dreamstock.ru