НЕЙРОВИТАН В КОМПЛЕКСНОМ ЛЕЧЕНИИ БОЛЬНЫХ С ДИСБАКТЕРИОЗОМ КИШЕЧНИКА

30 жовтня 2001
4480
Резюме

Изложены результаты изучения эффективности и безопасности комплексного препарата, содержащего высокие дозы витаминов группы В — НЕЙРОВИТАНА (фирмы «Хикма Фармасьютикалс», Иордания) в форме таблеток. В ходе исследования установлено, что НЕЙРОВИТАН является эффективным препаратом и по своему действию не уступает, а в некоторых случаях и превосходит традиционно используемые препараты витаминов группы В в форме растворов для инъекций.

>НЕЙРОВІТАН У КОМПЛЕКСНОМУ ЛІКУВАННІ ХВОРИХ З ДИСБАКТЕРІОЗОМ КИШЕЧНИКУ

Фадеенко Галина Дмитріївна

Резюме. Викладені результати вивчення ефективності та безпеки комплексного препарату, що містить високі дози вітамінів групи В, — НЕЙРОВІТАНУ (фірми «Хікма Фармасьютикалс», Йорданія) у формі таблеток. У ході досліджень встановлено, що НЕЙРОВІТАН є ефективним препаратом і за своєю дією не поступається, а у деяких випадках і перевершує препарати вітамінів групи В, які використовують традиційно у формі розчинів для ін’єкцій.

Ключові слова:дисбактеріоз кишечнику, вітамінотерапія, НЕЙРОВІТАН

>NEUROVITAN FOR THE COMPLEX TREATMENT OF PATIENTS WITH DYSBIOSIS

Fadeуenko Galina D

Summary. The paper provides the results of the study of efficacy and safety of a new complex high-dosage medication of B group vitamins, NEUROVITAN («Hikma Pharmaceuticals», Jordan), manufactured in tablets. The study showed that NEUROVITAN is an efficient preparation and its efficacy is comparable to and sometimes even exceeds that of coventional therapy of patients with dysbiosis involving parenteral administration of В vitamins.

Key words: dysbiosis, vitaminotherapy, NEUROVITAN