Антикорупційний наказ Міністерства охорони здоров’я України

1 серпня 2011 о 12:14
961

Наказ МОЗ України від 22.06.2011 № 371

На виконання ст. 12 Закону України «Про захист населення від інфекційних захворювань», Закону України «Про затвердження Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз у 2007-2011 роках» та Закону України «Про затвердження Загальнодержавної програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2009-2015 роки» з метою проведення щеплення для профілактики туберкульозу вакциною БЦЖ та утворення конкурентного середовища, запобігання прояву корупції, розвитку добросовісної конкуренції, забезпечення раціонального та ефективного використання державних коштів

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити використання вакцини БЦЖ для щеплення та профілактики туберкульозу новонароджених, зареєстрованої в Україні, згідно з Інструкцією про застосування вакцин та календарем профілактичних щеплень.

2. Міністру охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь (головних управлінь) охорони здоров’я обласних та управління охорони здоров’я Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій, головному лікарю ДЗ «Центральна санітарно-епідеміологічна станція МОЗ України», головним державним санітарним лікарям Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя, на водному, залізничному та повітряному транспорті довести цей наказ до відома керівників закладів охорони здоров’я, що здійснюють щеплення проти туберкульозу.

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ МОЗ України від 07.07.2008 № 366 „Про затвердження програми переходу до протитуберкульозного щеплення вакциною БЦЖ SSI (Данський штам) в Україні».

4. Контроль за виконанням наказу покласти на Першого заступника Міністра Моісеєнко Р. О.

Міністр
О.В. Аніщенко