Микола Азаров відкрив Дитячу поліклініку № 1 в Оболонському районі Києва

31 травня 2011 о 09:26
584

Микола Азаров відкрив Дитячу поліклініку № 1 в Оболонському районі КиєваПрем’єр-міністр Микола Азаров відкрив після реконструкції та модернізації Дитячу поліклініку № 1 Оболонського району Києва, яка обслуговуватиме близько 14 тис. маленьких пацієнтів.

«Мені приємно, що це вже не перший медичний об’єкт, який ми відкриваємо за останній час. Це не перший, але далеко не останній об’єкт у наших планах — їх досить багато, і не лише у Києві, але й по всій країні. А це означає, що наша медицина почала оновлюватись», — наголосив Глава Уряду.

Він підкреслив, що законопроект щодо реформи медичної галузі передбачає не лише зміну в ній адміністративних функцій, але й дасть змогу піднести медицину на якісно новий рівень.

Прем’єр-міністр також відвідав нову амбулаторію загальної практики сімейної медицини, розміщену в Поліклініці № 1 Оболонського району. За словами М. Азарова, йому приємно, що цей центр оснащений сучасною медтехнікою, зокрема вітчизняного виробництва.

У свою чергу Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов підкреслив, що в амбулаторії сімейної медицини Оболонського району працюватимуть 9 лікарів загальної практики.

За матеріалами www.kmu.gov.ua